Chef Nicolas Nuyens

Maak kennis met chef Nicolas Nuyens

Nicolas is chef en sommelier. Vóór hij in 2008 startte met Gastronomie Nicolas deed hij ervaring op in het Londense restaurant Petrus ** van Gordon Ramsey, werkte hij 2 jaar bij Peter Goossens in het Hof van Cleve *** en vervolmaakte hij zijn vakmanschap bij Guy Marin in Le Grand Véfour *** in Parijs.

Nicolas houdt van een eerlijke, creatieve pure terroir-keuken met topproducten. Hij besteedt ook graag veel aandacht aan de presentatie en de details.

Nicolas deelt zijn vakmanschap en zijn passie voor gastronomie in de workshops van Gastronomie Nicolas en als Njam!-chef op tv. Een ware eer voor Boer Meat Chef dat hij met onze vleesproducten aan de slag gaat en er onweerstaanbare bereidingen mee maakt.

www.gastronomienicolas.be

Recente blogs

Bestel vlees en gerechten online

Plaats je bestelling telefonisch of via e-mail en haal ze af in onze winkel. Zo ben je altijd zeker van supervers vlees!

Word vriend van de boer

Vriend van de Boer is een initiatief van Boer Meat Chef. Als Vriend van de Boer steun je niet alleen onze plaatselijke hoevewinkel, maar ook de lokale, kleinschalige en duurzame landbouw. Zonder dat je iets hoeft te betalen. Op vriendschap staat geen prijs. In tegendeel, je krijgt juist heel wat voordelen in ruil voor je vriendschap.