Boer Meat Chef

Hoevewinkel

In hoevewinkel Boer Meat Chef vind je kwaliteitsrundvlees van de Blonde d’Aquitaine en de Limousin. Dankzij een korte-ketensamenwerking tussen de lokale boer, vleesverwerker en chef slagen we erin uiterst duurzame en gezonde vleesproducten aan te bieden.

Proef het verschil en steun samen met ons de lokale, kleinschalige en duurzame landbouw.

Vleesassortiment

Ons vleesaanbod is afhankelijk van het vlees dat op dat moment beschikbaar is. Op de bestelbon vind je terug wat we in de aanbieding hebben. Grote stukken vlees nodig? Dat kan perfect! Neem op voorhand even contact op om te zien of we voldoende voorraad hebben.

Onze werkwijze is een uitgelezen kans voor de echte vleesliefhebber, die op die manier nieuwe smaken en vleesproducten leert kennen. Bovendien steun je zo de lokale, kleinschalige en duurzame landbouw. Reken altijd op vers en mals kwaliteitsvlees. Klaar voor een smaakvolle ontdekkingstocht?

Hoe kan ik bestellen?

Bestellingen plaatsen kan vanaf 4 november 2019.

Download het bestelformulier en vul je gewenste aantallen in. Je kan je bestelling plaatsen via 0495 87 53 84 of via info@boermeatchef.be.

Afhaalmomenten

Je bestelling afhalen kan op verschillende momenten tijdens de week. Zo kan je altijd rekenen op supervers kwaliteitsrundsvlees.

  • Voor bestellingen geplaatst voor maandagavond 21.00 u: afhaling op woensdag van 16.00 u tot 18.00 u.
  • Voor bestellingen geplaatst voor woensdagavond 21.00 u: afhaling vrijdag van 16.00 u tot 18.00 u of zaterdag van 10.00 u tot 12.00 u.

Onze korte keten

  1. BOER: de dieren worden met liefde gekweekt in eigen streek en gevoederd met voeding uit eigen gemeente.
  2. MEAT: het volledige rund wordt verwerkt door Vleba. Een lokale, betrouwbare en hygiënische vleesverwerker. Daar rijpen onze koeien zo’n veertien dagen, waarna de beenhouwer er het vlees versnijdt. Van entrecote tot rosbief.
  3. CHEF: Chef Nicolas Nuyens – gekend van Njam! en (www.gastronomienicolas.be) - maakt met ons vlees onweerstaanbare bereidingen.
  4. BOER: wij verkopen onze eigen vleesproducten en –bereidingen in onze hoevewinkel.

Recente blogs

Bestel vlees en gerechten online

Plaats je bestelling telefonisch of via e-mail en haal ze af in onze winkel. Zo ben je altijd zeker van supervers vlees!

Weet wat je eet

Proef het verschil en steun samen met ons de lokale, kleinschalige en duurzame landbouw.