Boer Meat Chef

Hoevewinkel

In hoevewinkel Boer Meat Chef vind je kwaliteitsrundvlees van de Blonde d’Aquitaine en de Limousin. Dankzij een korte-ketensamenwerking tussen de lokale boer, vleesverwerker en chef slagen we erin uiterst duurzame en gezonde vleesproducten aan te bieden.

Proef het verschil en steun samen met ons de lokale, kleinschalige en duurzame landbouw.

Vleesautomaat

Is de hoevewinkel gesloten? Haal dan je favoriete stuk vlees of vleesbereiding uit onze vleesautomaat. Die is 24 uur op 24 uur open. En dat 7 dagen op 7. (de automaat werkt enkel met munten en biljetten van € 5 of € 10)

Zowel de winkel als de automaat zijn trouwens helemaal gekoeld en voldoen aan de FAVV-voorwaarden. Zo worden onze gehaktproducten, zoals worst, steak tartaar, hamburgers … onmiddellijk na de productie ingevroren om ze zo vers mogelijk en zonder toevoeging van bewaarmiddelen te verkopen.

Vleesassortiment

Het vleesaanbod in onze hoevewinkel en in de automaat verschilt naar gelang het vlees dat op dat moment beschikbaar is. Daardoor is het niet mogelijk om bepaalde stukken vlees te bestellen. Een uitgelezen kans voor de echte vleesliefhebber, die op die manier nieuwe smaken en vleesproducten leert kennen. Bovendien steun je zo de lokale, kleinschalige en duurzame landbouw. Reken altijd op vers en mals kwaliteitsvlees. Klaar voor een smaakvolle ontdekkingstocht?

Onze korte keten

  1. BOER: de dieren worden met liefde gekweekt in eigen streek en gevoederd met voeding uit eigen gemeente.
  2. MEAT: het volledige rund wordt verwerkt door Vleba. Een lokale, betrouwbare en hygiënische vleesverwerker. Daar rijpen onze koeien zo’n veertien dagen, waarna de beenhouwer er het vlees versnijdt. Van entrecote tot rosbief.
  3. CHEF: Chef Nicolas Nuyens – gekend van Njam! en (www.gastronomienicolas.be) - maakt met ons vlees onweerstaanbare bereidingen.
  4. BOER: wij verkopen onze eigen vleesproducten en –bereidingen in onze hoevewinkel en/of vleesautomaat.
Recente blogs

Weet wat je eet

Proef het verschil en steun samen met ons de lokale, kleinschalige en duurzame landbouw.

Word vriend van de boer

Vriend van de Boer is een initiatief van Boer Meat Chef. Als Vriend van de Boer steun je niet alleen onze plaatselijke hoevewinkel, maar ook de lokale, kleinschalige en duurzame landbouw. Zonder dat je iets hoeft te betalen. Op vriendschap staat geen prijs. In tegendeel, je krijgt juist heel wat voordelen in ruil voor je vriendschap.