Smakelijke terugblik op ons ‘Diner in de Stallen’

Op 25 juli mochten we een 50-tal jongeren van over de hele wereld verwelkomen op onze boerderij voor het allereerste ‘Diner in de Stallen’. Wij zijn namelijk al sinds jaar en dag gastvrije gastouders voor buitenlandse studenten. Jongeren uit Denemarken, Finland, Duitsland, Spanje, Taiwan, Slovenië, India, Amerika, Venezuela, enz. … stonden Wim op te wachten aan de Lilse Bergen, vanwaar hij ze met de huifkar achter de tractor naar de boerderij bracht. In de voortuin wachtte hun een aperitief op de strobalen. In de stal net naast die van de koeien ging het diner door. Aan een lange tafel, gedekt met een wit tafellaken, veldbloemen, stro, mooie frisse salades én natuurlijk het overheerlijke ‘Boer Meat Chef’-vlees. O, wat was iedereen enthousiast! Een fantastische ervaring. Voor onze gasten én voor ons. Zo leuk dat we erover nadenken om dit diner te herhalen voor jou en alle andere ‘Vrienden van de Boer’. We houden je op de hoogte.

Bestel vlees en gerechten online

Plaats je bestelling telefonisch of via e-mail en haal ze af in onze winkel. Zo ben je altijd zeker van supervers vlees!

Word vriend van de boer

Vriend van de Boer is een initiatief van Boer Meat Chef. Als Vriend van de Boer steun je niet alleen onze plaatselijke hoevewinkel, maar ook de lokale, kleinschalige en duurzame landbouw. Zonder dat je iets hoeft te betalen. Op vriendschap staat geen prijs. In tegendeel, je krijgt juist heel wat voordelen in ruil voor je vriendschap.