Opening: frietjes en stoofvlees

Op zaterdag 16 juni opent onze hoevewinkel Boer Meat Chef.  Je vindt er kwaliteitsrundvlees van de Blonde d'Aquitaine en de Limousin. Dankzij een korte-ketensamenwerking tussen de lokale boer, vleesverwerker en chef slagen we erin uiterst duurzame en gezonde vleesproducten aan te bieden. Naast pure stukken vlees, kan je er ook heerlijke vleesbereidingen kopen. Bereid door Chef Nicolas Nuyens. Naast de winkel is er ook een vleesautomaat waar je 24/7 terecht kan.

Kom naar ons openingsweekend

Tijdens ons openingsweekend op zaterdag 16 en zondag 17 juni is de winkel open van 13.00 tot 20.00 u. Geniet er van frietjes met stoofvlees naar keuze voor maar € 6. Geserveerd aan de mobiele foodtruck van Douwe Keuken.

Adres: 't Hemeldonk 55 in Gierle (vlakbij Kerststal) aan onze boerderij 'De Drieshoeve'.

Tot dan!

Wim en Belinda

Word vriend van de boer

Vriend van de Boer is een initiatief van Boer Meat Chef. Als Vriend van de Boer steun je niet alleen onze plaatselijke hoevewinkel, maar ook de lokale, kleinschalige en duurzame landbouw. Zonder dat je iets hoeft te betalen. Op vriendschap staat geen prijs. In tegendeel, je krijgt juist heel wat voordelen in ruil voor je vriendschap.