Ons kwaliteitsvlees

Ons kwaliteitsvlees

Elk stukje vlees wordt versneden. Van entrecôte tot rosbief. Geen toeval dat ons kwaliteitsrundvlees geliefd is bij top- en hobbykoks, vleesliefhebbers en BBQ-helden.

Blog

De eerste bietenoogst van Joris, de broer van boer Wim, is er pas of chef Nicolas Nuyens gaat er al mee aan de slag. Het resultaat? Verrukkelijk opgelegde bieten. Een culinair hoogstandje van de bovenste plank. Vanaf 24 augustus te koop bij Boer Meat Chef.

Lees meer

Het allerlekkerste gerecht van de Vlaamse keuken? Balletjes in tomatenroomsaus! Vanaf nu verkrijgbaar in onze hoevewinkel.

Lees meer

Op 25 juli mochten we een 50-tal jongeren van over de hele wereld verwelkomen op onze boerderij voor het allereerste ‘Diner in de Stallen’.

Lees meer

Op 16 juni nam onze hoevewinkel Boer Meat Chef een vliegende start. Meer dan 100 bezoekers kregen het water in de mond van ons gloednieuwe concept. Was jij één van hen?

Lees meer

Chef Nicolas Nuyens

Chef Nicolas Nuyens - gekend van Njam! en Gastronomie Nicolas - maakt met ons kwaliteitsvlees onweerstaanbare bereidingen.

Chef Nicolas Nuyens
Geniet tal van voordelen in ruil voor je vriendschap. GRATIS.