Ons kwaliteitsvlees

Ons kwaliteitsvlees

Elk stukje vlees wordt versneden. Van entrecôte tot rosbief. Geen toeval dat ons kwaliteitsrundvlees geliefd is bij top- en hobbykoks, vleesliefhebbers en BBQ-helden.

Blog

Beste klanten, U kan de bestellingen doen via gsm 0495/87 53 84, telefonisch of bericht. Je kan ook een mail sturen en je bestelling noteren of het bestelformulier downloaden en mailen. Voor aanbiedingen winkel zie bestelformulier. Ik zal altijd bevestiging sturen van ontvangst. Voor de kerstdagen bestellen voor zaterdag 21 december, 21h Voor nieuwjaarsdag bestellen voor zaterdag 28 december, 21h De winkel is op 24 december open van 9h tot 17h en op 31 december van 9u tot 17u. Verder zijn we open op vrijdag van 16u tot 18u. En zaterdag van 10u tot 12u. We wensen jullie nog fijne feestdagen en een gelukkig,gezond 2020. Belinda en Wim

Lees meer

Om onze klanten steeds van vers vlees en verse gerechten te laten genieten, kan je vanaf nu online bestellen.

Lees meer

Nieuw in onze winkel is de overheerlijke bereide spaghettisaus van Chef Nicolas Nuyens. Voor jong en oud een topper op jullie bord. Met natuurlijk ons vlees dat deze saus echt af maakt.

Lees meer

Gesloten op 1 en 11 november Gesloten op 25 december en 1 januari

Lees meer

Chef Nicolas Nuyens

Chef Nicolas Nuyens - gekend van Njam! en Gastronomie Nicolas - maakt met ons kwaliteitsvlees onweerstaanbare bereidingen.

Chef Nicolas Nuyens
Geniet tal van voordelen in ruil voor je vriendschap. GRATIS.